Blog
nov 08

CRM || verbouwing en uitbreiding

CRM
Verbouwing en uitbreiding

Het oorspronkelijke huis is gerealiseerd in de jaren ’70. De wens van de opdrachtgever was hun woning te verbouwen tot een eigentijdse woning voor een gezin met 3 jonge kinderen en met behoudt van een ruime leefverdieping.

Om dit te realiseren zijn de woonkamer en keuken gesitueerd in de nieuwe uitbouw. De bijzondere vorm van de uitbouw is gebaseerd op de vorm van het kavel. Hierdoor zijn beide functies met elkaar in verbinding maar hebben ze wel een eigen plek in de ruimte. De nieuwe woonkeuken heeft uitzicht op de tuin. Op de begane grond is ook een masterbedroom gecreëerd met een en-suite badkamer. Hierdoor was het mogelijk om op de eerste verdieping drie riante kinderkamers te creëren met een gezamenlijke badkamer.

PROJECTGEGEVENS:

  • status; gerealiseerd 2018
  • opdrachtgever; particulier
  • aannemer; Tiom B.V.
  • fotografie; Studio Smink
begane grond
eerste verdieping
tweede verdieping
VERGELIJKBARE PROJECTEN
BNTN || Interne verbouwing
PLSTRN || Verbouw en uitbreiding  ’30 villa
‘K2’ || Woonhuis
DNGN || Bungalow transformatie