Blog
okt 29

KWR || verduurzaming en uitbreiding

KWR
verduurzaming en uitbreiding
Met een groeiend gezin was de wens niet alleen om een uitbreiding te ontwerpen voor de ouder-staapkamer maar daarbinnen mochten we ook het huis in zijn geheel aanpassen aan de nieuwe gezinssamenstelling.
Door de toevoeging van de opbouw heeft de failie nu de beschikking over een speelkamer op de begane grond, een muziek- werkkamer op de verdieping en een tuinkamer die de relatie met de tuin versterkt.
De opbouw zelf is afgestemd op de hoofdraagstructuur terwijl de ruimtes zelf aansluiten op de behoefte. Doordat de buitenwanden de schuine lijnen van de bestaande woning volgen krijgt de nieuwe slaapkamer 2 inpandige terrassen.
De overige toevoegingen en aanpassingen sluiten aan op de vormgeving en geven de woning een geheel nieuwe identiteit.

PROJECTGEGEVENS:

  • status; in uitvoering
  • opdrachtgever; Particulier
  • aannemer; Syto dakopbouwen B.V.
Plattegronden bestaand en nieuw
VERGELIJKBARE PROJECTEN
LSDDN || 2-laagse opbouw
PLSRN|| Interne verbouwing en uitbreiding
GNKL || Uitbouw met woonkeuken
CRM || Verbouwing en uitbreiding