Blog
apr 29

NBR || Werkkamer in het duingebied

NBR
Werkkamer in het duingebied
Waar de (thuis-) werkplek een groeiende rol krijgt in menig project is dit nu het kernprogramma.
De familie had als uitdaging meegegeven om met de toevoeging van de uitbouw ook de bestaande woning weer een eigentijds en homogene uitstraling te geven.
Gecombineerd met beperkingen uit het bestemmingsplan heeft dit geresulteerd in een dynamisch volume die aan de achtergevel het bestaande balkon en de uitbouw omarmd waardoor het oorspronkelijke zich weer onderscheid van de latere toevoegingen.
“Bring Back The Quirky”
PROJECTGEGEVENS:
  • status; bouwaanvraag
  • opdrachtgever; Particulier
  • aannemer; ntb
Schematische opbouw
Aanzichten bestaand en nieuw
VERGELIJKBARE PROJECTEN
LSDDN || 2-laagse opbouw
PLSRN|| Interne verbouwing en uitbreiding
GNKL || Uitbouw met woonkeuken
CRM || Verbouwing en uitbreiding